Uten røyk med kortvarig deprimert, og kun en psykisk trekk.

4 svar [Siste innlegg]
Uten røyk med kortvarig deprimert, og kun en psykisk trekk.
merterje
Ikke pålogget
Medlem siden: 18.05.2012
Innlegg:

60 dager uten røyk, men bruker røykeinhalator-preparat. Det går bra sånn sett, men har for noen dager siden hatt en voldsom men kortvarig (1-2 dager) depresjon. Da tenkte jeg at min siste stund som ikke-røyker var kommet. Jeg valgte(tror det var lurt) å ta et (kun et) trekk av en sneip jeg hadde i bilen. Det hjalp psykisk, da jeg da tenke over hvor grusomt det var å ha luftveisbetennelse(den gangen) og samtidig røyke. Dessuten var en trekk nok til å få en viss tilfredstillelse, kanskje dette var psykisk også. Men har ikke noe behov å ta en røyk nå, men det er nesten som jeg er redd for at sugen kan økes med tiden, men etter det jeg har hørt synker den.

#1
Gratulerer med 60 dager..
mima
Ikke pålogget
Medlem siden: 29.01.2012
Innlegg:

Kjempebra jobba Laughing

Jeg har også periodisk kjent at jeg var deprimert etter at jeg slutta å røyke, men det har gått over. Var n ok mere savnet og tanken på at jeg aldri skulle røyke igjen.

 Tenk på alle de positive virkningene du har fått etter å ha slutta. Når jeg tenker på det er jeg overlykkelig over at jeg klarte å slutte og nyter å være røykfri..

Jeg har lurt på om "å ta bare en" røyk, kanskje jeg var en av dem som bare kan festrøyke....men nei, det er ikke aktuelt å prøve engang .Det er ikke vits å utsette seg selv for det.Jeg har ingen garanti for at jeg ikke plutselig er ute å kjøre igjen. 

Nei tenk over alle fordelene med å være røykfri, vær stolt av deg selv og belønn din innsats..

Kast tanken på ett trekk langt bort og nyt din røykefrihet..

Lykke til, dette klarer du..

 

 

#2
Depresjon er ikke kult
subpink
Ikke pålogget
Medlem siden: 29.01.2012
Innlegg:

Jeg sleit også med depresjoner etter røykeslutt, men sannsynligvis av flere, mer sammensatte årsaker. Men uansett, det som berga meg mest var lange spaserturer ute i naturen hver dag, senere mer mosjonsretta gå- og joggeturer :)  Å oppleve at man puster friere og beveger seg lettere er jo god motivasjon! Jeg kjøpte også noen guidede meditasjoner med lydfrekvensbølger som jeg hører på hver dag, de har vært et fantastisk hjelpemiddel. Så poenget er nok å skifte fokus når det røyner på, og se det positive i å slutte med røyken :) Lykke til, du klarer dette helt fint!

#3
Litt deppa innmellom
Spjong
Ikke pålogget
Medlem siden: 10.04.2012
Innlegg:

men det skyldes nok andre årsaker enn røykeslutten. Uansett vet jeg at det å ta en røyk bare vil forverre depresjonen, så det er ikke noe alternativ.

Gratulerer med de 60.

#4
Lurte på  hvva du mente med :
merterje
Ikke pålogget
Medlem siden: 18.05.2012
Innlegg:

Lurte på  hvva du mente med : meditasjoner med lydfrekvensbølger. Prøvde å finne det på nettet, men ei.

Ellers går det bra akkurat nå, men må innrømme at jeg i dag tok 2 trekker av en sneip, men det gav ikke mersmak, heller ikke noe savn.